• Moorddiner Thema 1

Moorddiner Thema 1

Samen met uw collega’s gaat u  in teams proberen de moordzaak op te lossen. 
3 acteurs (duur ci. 2,5 uur -3 uur incl. diner)

Een moorddiner is de perfecte combinatie van een heerlijk menu en een interactief moordspel. Samen met uw collega’s gaat u in teams proberen de moordzaak op te lossen. Overleggen met het team kan, in scenario’s denken is een must, maar houdt de mogelijke oplossingen en hints binnen het team. Niemand is tenslotte te vertrouwen!

Bij binnenkomst wordt u gastvrij ontvangen en welkom geheten. Amper aan tafel, blijkt dat er een misdrijf heeft plaatsgevonden in het restaurant. Vanaf dat moment is alles en iedereen verdacht. Terwijl u geniet van het diner bij restaurant Momus, ontrafelt de zaak langzaam. Onze acteurs voorzien u van subtiele details, ontluikende getuigenissen en (on)echte motieven, waardoor u als team steeds dichterbij de waarheid en de toedracht van de moord komt. Verzamel zoveel mogelijk bewijs en kom aan het einde van het diner met het vonnis!
Aan het einde van het diner komt de waarheid naar boven. Wie, hoe en waarom werd het slachtoffer omgebracht? De antwoorden worden tegen het licht gehouden en de winnende teams ontvangen een toepasselijk cadeau.
Voor meer informatie en prijzen neem contact op via: onderstand contact formulier.
Het programma vindt plaats tijdens het diner bij restaurant Momus.