• Escape city
  • Escape city

Escape city

Kun jij de spanning aan?
(duur 3,5 uur)

Het centrum van Maastricht is één grote Escape Room en de teams moeten zo snel mogelijk de stad zien te ontvluchten, want gevaar dreigt.
Op het moment dat de klok begint te tikken, word je meegenomen naar 12 mei 1940. Het Duitse leger is Nederland binnen gevallen en ook Maastricht gaat gebukt onder het Duitse regiem. Zorg ervoor dat je samen met je team zo snel mogelijk, ‘het liefst levend’, de stad uit komt.
Dit is echter niet zo makkelijk als het lijkt. De hele stad is opgedeeld in verschillende zones waar je doorheen moet breken, alvorens je het spel kunt vervolgen. Als hulpmiddel krijgt elk team een tablet, een kaart en een koffertje met diverse attributen mee en dan is het spannende raadsel, puzzel en denkspel begonnen. Niets is wat het lijkt tijdens het spel en de vraag is: Kun jij de spanning aan? Welke tijd zetten jullie neer en hoe snel brengen jullie jezelf in veiligheid?
Voor meer informatie en prijzen neem contact op via: onderstaand contactformulier
Dit programma begint bij restaurant Momus maar eindigt ergens op een mysterieuze plaats. Het programma is combineerbaar met een lunch of diner bij restaurant Momus.