• Citygame de erfenis
  • Citygame de erfenis
  • Citygame de erfenis

Citygame de erfenis

Ontdek tijdens deze interactieve tablet-game Maastricht op een originele manier. Aan u de taak om ‘de Erfenis’ zo snel mogelijk erdoor heen te jagen! Geniet van het leven, geniet van geld uitgeven!

Ontdek de mooiste plekjes van Maastricht, terwijl het strategisch inzicht en oplossingsgericht vermogen sterk getest worden. De gids houdt de teams continu in de gaten en communiceert via de tablet. Welk team verliest de erfenis het snelst?

Een van de beste activiteiten voor uw activiteit in Maastricht is het programma De Erfenis. Dit programma is prima geschikt om met je vrienden of collega’s beter te leren kennen. 
Bij binnenkomst vernemen jullie helaas dat jullie oud oom is gestorven en er een erfenis te verdelen is. Een digitaal kat en muis spel wordt ingezet om als overwinnaar uit de bus te komen. De teams gaan op pad met een tablet en dienen digitaal diverse vragen en (foto)opdrachten te voltooien. Welk team er uiteindelijk met de erfenis vandoor gaat wordt aan het eind van de middag bekend gemaakt.
Voor meer informatie en prijzen neem contact op via: onderstaand contactformulier.
Dit programma begint en eindigt bij restaurant Momus en is combineerbaar met een lunch of diner bij restaurant Momus.